Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u als consument een bedenktijd van veertien kalenderdagen.

De bedenktijd gaat in de dag nadat u het product heeft ontvangen of dat dit namens u in ontvangst is genomen.
Gedurende deze zogenoemde afkoelingsperiode van 14 dagen heeft u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden zonder dat u hiervoor een reden hoeft op te geven.
Dit wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd.  
Tijdens de bedenktijd behoort u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.
Daaronder wordt verstaan dat u het product slechts in die mate uitpakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het wilt behouden.
Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, behoort u het product met alle geleverde toebehoren en in goede staat met degelijke verpakking naar ons terug te sturen. Wij geven u informatie hoe u dit kunt doen, maar u dient zich te beseffen dat retourzendingen altijd voor risico en kosten van u zijn. Wij adviseren een retourzending altijd verzekerd te verzenden.
Maak geen gebruik van het zogenaamde 'duct-tape', (grijze plakband) anders kan uw retour niet in behandeling worden genomen. Dit plakband is erg sterk waardoor verpakkingen (en soms de producten) zo veel beschadigen bij het losmaken van de tape dat het product niet meer bruikbaar/verkoopbaar is.
Gebruik altijd normaal plakband/tape om een pakket dicht te plakken.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, hoeft u hoogstens de kosten van terugzending te betalen. (u dient zelf te zorgen voor de terugzending, een indicatie van de kosten waarmee u rekening dient te houden is tussen 6,00 en 20,00 euro, afhankelijk van het gewicht en of het pakket verzekerd wordt verzonden) 
Alle kosten die u al heeft betaald, zullen wij u zo spoedig mogelijk terugbetalen, in ieder geval uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping. 

Uitsluiting herroepingsrecht
Soms geldt er geen herroepingsrecht voor u als consument. Het betreft producten:
a) die door ons tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument (Speciaal naar wens voor de klant gemaakt)
b) die duidelijk persoonlijk van aard zijn; 
c) die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
d) die snel kunnen bederven of verouderen;
e) waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

Kan de koper het ontvangen product niet, slechts gedeeltelijk of in verslechterde toestand terug leveren, dan zal hij de waardevermindering moeten compenseren.
Dit geldt echter niet wanneer de waardevermindering uitsluitend terug te voeren is op het controleren van het ontvangen product, zoals dat bijvoorbeeld ook in een winkel mogelijk zou zijn geweest.
De koper kan het risico van waardevermindering beperken indien hij de zaken niet in gebruik neemt en handelingen nalaat die de waarde van het product beïnvloeden.

De hier genoemde retourgarantie geldt in de omschreven hoedanigheid uitsluitend voor particulieren. Bedrijven of personen die een order op bedrijfsnaam plaatsen kunnen geenaanspraak maken op het herroepingsrecht. 
Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht dan kunt u ons even informeren, vermeld hierbij uw ordernummer. 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Meestgestelde vragen

Wat is de levertijd?
Zie de status bij het artikel. Direct leverbaar? De order wordt dezelfde dag verzonden bij bestelling voor 15:00 uur.

Kan ik afhalen?
U kunt uw bestelling ook afhalen, dit kan op afspraak als de order voor u klaar ligt.

Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen met iDeal, bankoverschrijving, of pin bij afhalen.

Vragen over een bepaald product? Neem gerust contact met ons op!

Over inumo

Naast onze webwinkel kunt u ook terecht in onze fysieke winkel 'Hartje Veluwe' in Loenen op de Veluwe. 
In onze winkel verkopen wij woondecoratie (voornamelijk van natuurlijke materialen) en cadeauartikelen, gericht op het toerisme in Loenen e.o. 
Wij verkopen ook unieke souvenirs en producten onder ons eigen label 'Hartje Veluwe'. Natuurlijk zijn er ook producten te koop van onze webwinkel inumo.nl, maar niet alles wat op onze site aangeboden wordt is ook op voorraad in de winkel. Wilt u langskomen voor een product van de site? Vraag ons dan even of deze in de winkel voorradig is. Onze winkel is deels gericht op een andere doelgroep (toerisme) dan onze webwinkel (wonen en design)

Contact

inumo Natural Design
Adres:
Eerbeekseweg 58
7371CJ Loenen
info@inumo.nl

Winkel 'Hartje Veluwe'
Adres:
Eerbeekseweg 58
7371CJ Loenen
Open op vrijdag en zaterdag
van 12:00 tot 16:30 uur

inumo is onderdeel van inCommerce Nederland

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop