Echt mooi wonen draait om de details
0
Winkelwagen
€ 0,00
Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u als consument een bedenktijd van veertien kalenderdagen.

De bedenktijd gaat in de dag nadat u het product heeft ontvangen of dat dit namens u in ontvangst is genomen.
Gedurende deze zogenoemde afkoelingsperiode van 14 dagen heeft u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden zonder dat u hiervoor een reden hoeft op te geven.
Dit wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd.  
Tijdens de bedenktijd behoort u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.
Daaronder wordt verstaan dat u het product slechts in die mate uitpakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het wilt behouden.
Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, behoort u het product met alle geleverde toebehoren en in goede staat met degelijke verpakking naar ons terug te sturen. Wij geven u informatie hoe u dit kunt doen, maar u dient zich te beseffen dat retourzendingen altijd voor risico en kosten van u zijn. Wij adviseren een retourzending altijd verzekerd te verzenden.
Maak geen gebruik van het zogenaamde 'duct-tape', (grijze plakband) anders kan uw retour niet in behandeling worden genomen. Dit plakband is erg sterk waardoor verpakkingen (en soms de producten) zo veel beschadigen bij het losmaken van de tape dat het product niet meer bruikbaar/verkoopbaar is.
Gebruik altijd normaal plakband/tape om een pakket dicht te plakken.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, hoeft u hoogstens de kosten van terugzending te betalen. (u dient zelf te zorgen voor de terugzending, een indicatie van de kosten waarmee u rekening dient te houden is tussen 6,00 en 20,00 euro, afhankelijk van het gewicht en of het pakket verzekerd wordt verzonden) 
Alle kosten die u al heeft betaald, zullen wij u zo spoedig mogelijk terugbetalen, in ieder geval uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping. 

Uitsluiting herroepingsrecht
Soms geldt er geen herroepingsrecht voor u als consument. Het betreft producten:
a) die door ons tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument (Speciaal naar wens voor de klant gemaakt)
b) die duidelijk persoonlijk van aard zijn; 
c) die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
d) die snel kunnen bederven of verouderen;
e) waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

Kan de koper het ontvangen product niet, slechts gedeeltelijk of in verslechterde toestand terug leveren, dan zal hij de waardevermindering moeten compenseren.
Dit geldt echter niet wanneer de waardevermindering uitsluitend terug te voeren is op het controleren van het ontvangen product, zoals dat bijvoorbeeld ook in een winkel mogelijk zou zijn geweest.
De koper kan het risico van waardevermindering beperken indien hij de zaken niet in gebruik neemt en handelingen nalaat die de waarde van het product beïnvloeden.

De hier genoemde retourgarantie geldt in de omschreven hoedanigheid uitsluitend voor particulieren. Bedrijven of personen die een order op bedrijfsnaam plaatsen kunnen geenaanspraak maken op het herroepingsrecht. 
Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht dan kunt u ons even informeren, vermeld hierbij uw ordernummer. 

Over ons

Naast onze webwinkel inumo.nl kunt u ook terecht bij de afhaalbalie en showroom van DecoStunt.
Wilt u langskomen voor een bepaald artikel? Neem dan vooraf even contact met ons op, niet alle artikelen zijn direct leverbaar of direct te bezichtigen op de locatie. 
Uiteraard kunt u ook uw bestelling van inumo.nl ophalen in Loenen, zo bespaart u de verzendkosten!
Ophalen is mogelijk op afspraak.

Bedrijf

inumo

Eerbeekseweg 58
7371CJ Loenen GLD
info@inumo.nl
Onderdeel van inCommerce Nederland

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Let op, deze website is in ontwikkeling.